Cal Brik, casa rural - C/Dalt, nº30 . Sant Joan de Mediona (08773). Barcelona                                                                   info@calbrik.com

L´entorn

 

Mediona és un municipi completament envoltat de bosc. Tanmateix, tant al municipi com a la naturalesa que la rodeja trobem múltiples activitats per divertir-nos, fer esport, descobrir i explorar.

 

Centrant-nos en el municipi, a dins del nucli antic de Sant Joan de Mediona trobem l'església que està a 5 min. caminant de la casa rural. També, per conèixer més del poble, creiem que una bona opció és visitar els rentadors, que es troben a prop de l'església, i que van ser reformats per tal de conservar la seva autenticitat. Un altre punt d'interès del poble és el Castell de Mediona. Per tal d'arribar-hi haurem de caminar una mica més, uns 15 min. però us assegurem que val la pena. Pel camí trobareu una quadra amb cavalls, el camí del riu i a dalt del Castell podreu gaudir d'unes vistes impressionants. A més, també es fan visites guiades per conèixer l'interior d'aquest (si us interessés, només cal que ens ho feu saber). 

 

Sense sortir del poble també podreu realitzar visites a cellers i caves del Penedès d'alçada, com per exemple, Can Vich     , Mas Rodó     , Tayaimgut     , i Can Feixes    . I si us agrada la cervesa artesana, també podreu visitar la cerveseria dels Ales Agullons     .

 

Si veniu al poble durant la temporada alta, podreu anar a la piscina municipal del poble a prendre el sol i a gaudir d'un bon bany. I a més, podreu gaudir de dues de les millors festes del poble, la Fira de la Cervesa Artesana (8 de juny) i la Festa Major (última setmana de juliol). 

gallery/dsc_0425
gallery/photo-2019-05-10-23-07-28
Rutes

Endinsant-nos al bosc, tenim vàries propostes de rutes tan per fer senderisme, per córrer o per anar en bicicleta. En el cas que no dispossésiu de bicicletes, a                  teniu l'opció de lloguer de bicicletes BTT (si és així, poseu-vos en contacte amb l'Arnau 669107568). 

gallery/dsc06764

La Cova del Bolet. És una cova que es troba dalt de la Serralada del Bolet. Des del poble hi ha uns 8,7km aprox. 

gallery/9017298319_32a2d3131a_b

L'Agulla del fondall de Valdellós. Per trobar-la haureu de recórrer uns 12 km aprox. 

Feixes La Casa Alta. És una ruta d'uns 10km amb uns paisatgs molt interessants. 

gallery/visió casa alta
gallery/10852405915_53bf80223a
gallery/3471931master

Camí del riu Sant Joan de Mediona - Sant Quintí de Mediona. És una ruta de 10km aprox que arriba a les Deus      de Sant Quintí de Mediona. Allà podreu gaudir de la muntanya, l'escalada o relaxar-vos al petit llac. 

gallery/lallacuna-festamajor-veuanoia-1024x683

Ruta La Llacuna. Una ruta de 8km que surt des de Sant Joan de Mediona i arriba a la Llacuna. Un petit poble amb molt d'encant.