Cal Brik, casa rural - C/Dalt, nº30 . Sant Joan de Mediona (08773). Barcelona  Número de registre Generalitat de Catalunya: PB 001134                                                    info@calbrik.com

L´entorn

 

Mediona és un municipi completament envoltat de bosc. Tanmateix, tant al municipi com a la naturalesa que la rodeja trobem múltiples activitats per divertir-nos, fer esport, descobrir i explorar.

 

Centrant-nos en el municipi, a dins del nucli antic de Sant Joan de Mediona trobem l'església que està a 5 min. caminant de la casa rural. També, per conèixer més del poble, creiem que una bona opció és visitar els rentadors, que es troben a prop de l'església, i que van ser reformats per tal de conservar la seva autenticitat. Un altre punt d'interès del poble és el Castell de Mediona. Per tal d'arribar-hi haurem de caminar una mica més, uns 15 min. però us assegurem que val la pena. Pel camí trobareu una quadra amb cavalls, el camí del riu i a dalt del Castell podreu gaudir d'unes vistes impressionants. A més, també es fan visites guiades per conèixer l'interior d'aquest (si us interessés, només cal que ens ho feu saber). 

 

Sense sortir del poble també podreu realitzar visites a cellers i caves del Penedès d'alçada, com per exemple, Can Vich     , Mas Rodó     , Tayaimgut     , i Can Feixes    . I si us agrada la cervesa artesana, també podreu visitar la cerveseria dels Ales Agullons     .

 

Si veniu al poble durant la temporada alta, podreu anar a la piscina municipal del poble a prendre el sol i a gaudir d'un bon bany. I a més, podreu gaudir de dues de les millors festes del poble, la Fira de la Cervesa Artesana (8 de juny) i la Festa Major (última setmana de juliol). 

Rutes

Endinsant-nos al bosc, tenim vàries propostes de rutes tan per fer senderisme, per córrer o per anar en bicicleta. En el cas que no dispossésiu de bicicletes, a                  teniu l'opció de lloguer de bicicletes BTT (si és així, poseu-vos en contacte amb l'Arnau 669107568). 

La Cova del Bolet. És una cova que es troba dalt de la Serralada del Bolet. Des del poble hi ha uns 8,7km aprox. 

L'Agulla del fondall de Valdellós. Per trobar-la haureu de recórrer uns 12 km aprox. 

Feixes La Casa Alta. És una ruta d'uns 10km amb uns paisatgs molt interessants. 

Camí del riu Sant Joan de Mediona - Sant Quintí de Mediona. És una ruta de 10km aprox que arriba a les Deus      de Sant Quintí de Mediona. Allà podreu gaudir de la muntanya, l'escalada o relaxar-vos al petit llac. 

Ruta La Llacuna. Una ruta de 8km que surt des de Sant Joan de Mediona i arriba a la Llacuna. Un petit poble amb molt d'encant. 

Una altra activitat que us proposem és la de volar en globus. Kon-Tiki és una empresa que es dedica a fer

realitat aquesta experiència per veure el món des de dalt. Des del globus podràs gaudir de les vistes que 

ens ofereix la nostra zona: zones rurals, boscos, pobles, Montserrat, camps, etc. I si no, també hi ha la

possibilitat de realitzar el vol a altres zones de Catalunya.

Al seu web, www.globuskontiki.com podreu descobrir totes les possibilitats de vol i també fent "clic" a la imatge del logotip trobareu un desplegable, en el qual, s'exposa el programa aproximat de vol i els preus. Per a més informació o per a qualsevol dubte, poden contactar amb nosaltres (info@calbrik.com). 

 

Volar en globus amb Kon-Tiki