Cal Brik, casa rural - C/Dalt, nº30 . Sant Joan de Mediona (08773). Barcelona                                                                   info@calbrik.com

EL MENJADOR I LA CUINA
LES HABITACIONS

Després de creuar el rebedor, on podeu deixar el vostre equipatge o bicicletes, trobareu el menjador, ampli i lluminós, que connecta amb la cuina oberta que està totalment equipada. Al menjador també trobem una porta que ens dirigeix al pati exterior i també una llar de foc. 

Les nostres habitacions mantenen l'essència d'una casa de poble, on destaca sobretot la fusta. Hi trobareu quatre habitacions, totes elles dobles i molt espaioses. Dues de les quals donen al pati exterior i les altres dues al carrer. També trobareu dos lavabos, un a la planta inferior i l'altre a la superior, els quals han estat totalment reformats. 

EL PATI I LA TERRASSA

A la primera planta trobem el pati al qual hi ha una zona per esmorzar, dinar o sopar a la fresca. A l'última planta trobareu la joia de la corona, la terrassa. Un espai on podràs gaudir d'una tranquil·litat absoluta, amb vista a les muntanyes i a l'església del poble. 

CARACTERÍSTIQUES I SERVEIS DE LA CASA
gallery/b3541de89c

Cuina totalment equipada

gallery/image

Wifi

gallery/254629-200

Televisió

gallery/bouquet_flowers-512

Pati

gallery/30899

Calefacció

gallery/e671e75cd38696c075ec03a00b2a8a62

Terrassa amb vistes al poble i a la muntanya

gallery/dishwasher-machine-cleaning-dish-512

Rentaplats

gallery/clothes_dryer-512

Rentadora i secadora